Допомога - Пошук - Користувачі - Календар
Цілування незнайомих дівчат та хлопців на вулиці
Студентський форум > Загальний > Знайомства
1, 2
Witjok
Класна традиція була.А ваші дівчата недулися?
FOX
Я щось не зрозумів чому ця тема продубльована
elf
На рахунок Анжеліни... Прикинься Бредом Рітом і вона тебе не тільки поцілює... biggrin.gif
А взагалі на рахунок такого способу знайомства, то з пацпнів так би знайомились самі наглі і обезбашені (з точки зору реакції дівчини, і з точки зору реакції тіла на віруси різних побутових хвороб, як це вже згадувалось). А з дівчат - ті, яким хочеться тут і зараз... і як можливі наслідки ті ж самі хвороби чи ше краще... їм нудно... вони хочуть мати когось... за ким могли би постійно спостерігати... доглядати... піклуватись... звісно ж дитину... biggrin.gif 36_1_11.gif laugh.gif:-->36_11_6.gif
elf
Ой... blink.gif
Не прочитав останню сторінку...
Традиція хороша. В нас вона тоже є... Шоправда деякі дівчата не завжди цілуютьв губи... А в деяких мені НУ ПРОСТО ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ, коли вони намалюють губи так, шо від поцілунку треба губи довший час витирати... А як їй, коли приходить додому і лягає спати...
Як добре, шо я не дівчина... Я би стрілявся, якби користувався косметикою...
ДЯКУЮ ВАМ МАМА І ТАТО!!! 36_1_11.gif
BadOneBat
Купи дівчині якісну помаду, тоді не будеш витиратися.От прийшов ти на побачення сам їй губи намалював своєю ж помадою і цілуй наздоров я , можна так і з незнайомими.
elf
того тюбика помади вистачило би на 3-4 зустрічі всєї компанії... Тим більше ЦЬОМ відбувається тільки при зустрічі і прощанні sad.gif , не так вже й багато я можу націлуватись... sad.gif
Ти мбільше вони би ше на мене образились!!! Мов я не поважаю їхні смаки в косметиці!!!
Це шось таке якби францужанці чи італійці подарив парфуми... мов на... не смерди!.. - і як ви думаєте, яка реакція??? biggrin.gif Байдуже, які за дорогі ті парфуми... для бльшості з них це образливо...
(а це вже напевно... бо це пояснив мені мій брат, який зараз в Італії... smile.gif )
BadOneBat
Та помада не так для неї як для власного комфорту.Задумайся над цим просто.
elf
А й справді... Ну чим не комфортно лежати на ліжкув чистій білій білизні в травматології???... Всі навколо тебе крутяться... приходять відвідувачі і приносять тобі всяку всячину... І серед них (звісно ж) ті самі дівчата... І прикинувшись Гамлетом запитуєш сам себе: "виймати ту помаді чи ні?"... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Класний сценарій... 36_1_11.gif laugh.gif:-->36_11_6.gif
Big D
Цитата
Класна традиція була.А ваші дівчата недулися?

я навіть не знаю, просто було заведено так і все
dj taciturn
а мене ніхто отак на вулиці не цілував ні з дівчат ні з biggrin.gif хлопців biggrin.gif biggrin.gif

і шоб таке розказували мої друзі я теж не пригадую.. таке взагалі рідкість, ну принаймі у нашій країні з нашими принципами і нашою мораллю.. хіба шо це буде якато тіпа прихована камера..
freelove_a
(romaha @ 25.05.2006 - 17:41) *

Не дуже так дівки хочуть знайомитись. Їх це не вставляє.

Ти спробуй перед якоюсь дівчиною на вулиці труси зняти...от тоді не тільки її одну "вставить" а й усіх у радіусі 50 метрів...відразу отримаєш масу знайомих...гг biggrin.gif
dj taciturn
(freelove_a @ 28.11.2007 - 15:09) *

Ти спробуй перед якоюсь дівчиною на вулиці труси зняти...от тоді не тільки її одну "вставить" а й усіх у радіусі 50 метрів...відразу отримаєш масу знайомих...гг biggrin.gif

freelove_a невже перед тобою знімали отак труси?)
freelove_a
(dj taciturn @ 28.11.2007 - 17:08) *

freelove_a невже перед тобою знімали отак труси?)

Та в тім річ що не знімали, я ж запропонувала це зробити перед якоюсь дівчиною...нею можу бути і я...всяке буває...
dj taciturn
(freelove_a @ 28.11.2007 - 17:30) *

Та в тім річ що не знімали, я ж запропонувала це зробити перед якоюсь дівчиною...нею можу бути і я...всяке буває...

давай я перед тобою знімлю biggrin.gif biggrin.gif труси biggrin.gif biggrin.gif але не на вулиці, бо то зараз холодно)))
freelove_a
(dj taciturn @ 28.11.2007 - 21:00) *

давай я перед тобою знімлю biggrin.gif biggrin.gif труси biggrin.gif biggrin.gif але не на вулиці, бо то зараз холодно)))

Ну який тоді кайф?? Тож як не як "вставляти" має...Вулиця-самий раз підходить...а просто так-нецікаво...
P.S А що є чим похвалитися???
Brun
Народ, Вас заносить. Тема про цілування, а не про роздягання.
jewri
Хто бажає цілуватися до втрати свідомості????
Shadown
(Damnation of the Shadow @ 20.09.2006 - 08:43) *

Народ я небачу свіжих вражень, невже ніхто не насмілився спробувати таке дійство в рельному житті ?????????

А ти сам спробуй, а потім напиши результат biggrin.gif
.
Студентський форум © 2004-2010 by ІгоБроновський